Zarejestrowanych opini: 24

Zdjęcie produkcji
Ścianka reklamowa POP UP 2x3 łukowa
Data realizacji: 2017-07-12
ocena

Opinia kupującego:
Było to kolejne zamówieniu w iRollup.pl ścianka została wyprodukowana w 12 godzin co jest godne podziwu, jakość wzorowa, kontakt z firmą bardzo dobry jednym słowem polecamy wzorowa współpraca jak zawsze.


Zdjęcie produkcji
Ścianka reklamowa POP UP 3x3 łukowa
Data realizacji: 2017-07-11
ocena

Opinia kupującego:
Ścianka reklamowa wykonana na najwyższym poziomie, w cenie 1299 zł. wykonano również projekt graficzny od zamówienia do dostawy minęło 3 dni POLECAM.


Zdjęcie produkcji
Ścianka reklamowa POP UP 3x3 łukowa
Data realizacji: 2017-07-05
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo dobra jakość wykonania połączona z ekspresowym terminem realizacji pozwala nam nazwać tą transakcję PERFEKCYJNĄ - POLECAMY.


Zdjęcie produkcji
Scianka reklamowa ukowa POP UP 3x3
Data realizacji: 2016-12-14
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo dobra jakosc wykonania, doskonaly kontakt z firma, pracownicy bardzo kompetentni z duza wiedza na temat scianek. POLECAM my napewno wrocimy z kolejnymi realizacjami.


Zdjęcie produkcji
Scianka reklamowa prosta POP UP 3x3
Data realizacji: 2016-11-21
ocena

Opinia kupującego:
Scianka wykonana bardzo szybko w bardzo dobrej jakosci, wydruk zabezpieczony laminatem przez co sie nie rysuje grafika, bardzo dobry produkt w bardzo niskiej cenie polecamy.


Zdjęcie produkcji
Roll up z wydrukiem
Data realizacji: 2016-11-15
ocena

Opinia kupującego:
Przyznajemy maksymalna liczbe punktow za wykonanie zlecenia roll upy wykonane z dnia na dzien w rewelacyjnie dobrej jakosci druku i materialu na ktorym zostaly wydrukowane. POLECAM


Zdjęcie produkcji
Scianka reklamowa 3x4 lukowa z wydrukiem
Data realizacji: 2016-07-21
ocena

Opinia kupującego:
Polecam firme. Projekt wykonany zgodnie z naszymi zalecaniami i sugestiami. Nie bylo problemu z kontaktem i wprowadzaniem zmian przy tworzeniu projektu.


Zdjęcie produkcji
?cianka reklamowa 3x3 ??ukowa z wydrukiem
Data realizacji: 2016-05-05
ocena

Opinia kupującego:
Jakosc wydruku: Bardzo dobra, Szybkosc realizacji: Bardzo Szybko, Jakosc obslugi: Bardzo dobra, Kontakt z firma: Bardzo dobry - POLECAM


Zdjęcie produkcji
Scianka reklamowa 3x3 lukowa z wydrukiem
Data realizacji: 2016-04-05
ocena

Opinia kupującego:
Transakcja przebiegla pomyslnie. Towar zgodny z oczekiwaniami.


Zdjęcie produkcji
Scianka reklamowa 3x3 lukowa z wydrukiem
Data realizacji: 2016-03-18
ocena

Opinia kupującego:
Serdecznie polecam ! Swietna jakosc, szybko i bardzo dobry kontakt z firma


Zdjęcie produkcji
Roll upy 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2016-03-08
ocena

Opinia kupującego:
Realizacja bardzo szybka, jakosc wydruku bardzo dobra, napewno bedziemy jeszcze zamawiac.


Zdjęcie produkcji
Roll upy 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2016-03-01
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo dobra i profesjonalna obsluga. Doskonala jakosc wydruku Korzystamy juz kolejny raz!!!


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200
Data realizacji: 2016-02-09
ocena

Opinia kupującego:
Polecam. Rewelacyjna cena.


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200
Data realizacji: 2016-01-05
ocena

Opinia kupującego:
Jestem zadowolona z szybkiej i pomocnej obslugi. Efekt koncowy jest zadowalajacy.


Zdjęcie produkcji
?cianka prosta POP UP 3x3 z wydrukiem
Data realizacji: 2015-12-07
ocena

Opinia kupującego:
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam!


Zdjęcie produkcji
Roll upy 85 x 200 w kasecie LUX
Data realizacji: 2015-10-16
ocena

Opinia kupującego:
Jakosc wydruku: Bardzo dobra, Szybkosc realizacji: Bardzo Szybko, Jakosc obslugi: Bardzo dobra, Kontakt z firma: Bardzo dobry - POLECAM


Zdjęcie produkcji
2 x Roll up 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2015-10-14
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo cenie jakosc i terminowosc we wspolpracy z kontrahentami. To moje drugie zamowienie, ktore firma zrealizowala w ostatnim czasie. Jest wysoka jakosc? i rewelacyjnie krotki termin realizacji. Pozdrawiam Jacek Kasek dyrektor CKZiU nr 1 w Raciborzu


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200 z wydrukiwm
Data realizacji: 2015-10-02
ocena

Opinia kupującego:
POLECAM, ZLECENIE WYKONANE BARDZO SZYBKO I SPRAWNIE. WYSOKA JAKO?? WYDRUKU ORAZ OBS?UGI KLIENTA


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2015-08-20
ocena

Opinia kupującego:
Swietny kontakt, wykonanie i cena !!! Napewno wrocimy z kolejnym zamowieniem. Zdecydowanie polecamy !!


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200 z wydrukiem - 10 szt.
Data realizacji: 2015-06-11
ocena

Opinia kupującego:
Szybka realizacja ,jakosc bdb.Polecam serdecznie.Pozdrawiam i dziekuje.


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200 z wydrukiem - 10 szt.
Data realizacji: 2015-06-11
ocena

Opinia kupującego:
Szybka realizacja ,jakosc bdb.Polecam serdecznie.Pozdrawiam i dziekuje.


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2015-06-12
ocena

Opinia kupującego:
Bardzo jestesmy zadowoleni, bedziemy Panstwa polecac innym organizacjom :)


Zdjęcie produkcji
Roll up 85 x 200 z wydrukiem
Data realizacji: 2015-06-05
ocena

Opinia kupującego:
Produkt bardzo dobrej jakosci w bardzo rozsadnej cenie, wydruk bardzo dobry odwzorowanie kolorow 100 %, realizacja w 48 godzin. ZDECYDOWANIE POLECAMY zakupy w sklepie iRollup.pl


Zdjęcie produkcji
Scianka POP UP 3x3 z wydrukiem
Data realizacji: 2015-05-29
ocena

Opinia kupującego:
Szybko, sprawnie, profesjonalnie


Zarejestrowanych opini : 24